Ons aanbod

Voor leerkrachten

Training en coaching voor zoekende leerkrachten die een boost kunnen gebruiken.

Voor schoolteams

Workshops om actieve leerkrachten te inspireren om met goesting in de klas te staan en authentiek te verbinden met leerlingen.

CLB-medewerkers

Drie-daagse workshop om met goesting koers houden in de CLB-jungle.

Nascholingscentra 

De workshops die we voorstellen voor leerkrachten, schoolteams en CLB's kunnen ook geboekt worden door nascholingscentra. Ons aanbod is flexibel: alle workshops kunnen aangepast worden zowel qua duur als inhoudelijk. 

Contacteer ons telefonisch en dan verkennen we wat mogelijk is! 

Lerarenopleiding 

Tussen 2016 en 2022 gaf 37% van de beginnende leerkrachten in het secundair er de brui aan. Een reality check leert dat weerbaarheid, zelfzorg en connectie zeker geen prioriteit zijn binnen de lerarenopleiding. Daarom zijn we ervan overtuigd dat Actvooronderwijs een belangrijke rol kan spelen binnen een lerarenopleiding. In de vorm van masterclasses of lessenreeksen halen we deze thema's dan ook stuk voor stuk aan. We kijken naar wat misloopt in het onderwijs en bereiden leraars in spe voor op een realiteit die veel breder en complexer is dan lesvoorbereidingen en leerdoelen. Er worden tools aangereikt die toekomstige leerkrachten goed kunnen gebruiken wanneer het in de hectiek van een schooljaar wat minder makkelijk loopt. 

Voor informatie rond verschillende formules graag telefonisch contact.